Dostava proizvoda

zelena-gradnja-dostava-proizvoda

Zelena gradnja d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode u roku koji je naveden u sklopu ponude koje ste dobili putem e-maila. Ukoliko Zelena gradnja d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Cijena dostava robe nije uračunata u maloprodajnu cijenu proizvoda. Točna cijena dostave robe se navodi u ponudi dostavljenoj Kupcu putem e-maila. Cijena dostave robe ovisi o težini, zapremnini i kilometraži dostave. Roba se dostavlja iz Varaždina.

Kupac može po naručenu i plaćenu robu doći i vlastitim prijevozom. Adresu skladišta na kojem se nalazi roba te termin kada dolazi po robu dogovara putem e-maila info@zelena-gradnja.hr.

Svi artikli su zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Dio robe je paletiziran te pakiran od strane proizvođača, u paletama veličina navedenih u sklopu proizvoda.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja na robi, te ista prijaviti osobi koja je izvršila dostavu, odnosno odbiti primiti oštećene proizvode. Prilikom preuzimanja robe Kupac je obavezan potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupcu se roba dostavlja do ulaza u stambeni/poslovni objekt. Dostavljač nije dužan robu nositi do kata na kojem se nalazi kupac, već je dopremiti do ulaza u stambeni/poslovni objekt odnosno do mjesta kojem može prići dostavno vozilo.

Zbog sigurnosti isporuke robe dostavljač će imati broj mobilnog telefona Kupca upisan tijekom procesa narudžbe.

Rok za otkazivanje narudžbe je 14 dana.